Tikai reģistrēti lietotāji var pievienot pakalpojumus


Ienākt
galds un dators

Blogs

Kā izvēlēties īsto pakalpojumu?

thinking

Internetā ir daudz un dažādu pakalpojumu sniedzēju, bet kā lai atrod īsto, uzticamo un pats galvenais, izdevīgāko? Jautājumi, kuri nespēj likt mierā pat advancētākos interneta lietotājus.
 
Šajā īsajā pamācībā apkoposim 3 svarīgākās lietas, kurām būtu jāpievērš uzmanība, izvēloties pakalpojumu kādā no konotiek.lv kategorijām – https://www.konotiek.lv/kategorijas/.

  1. Pareizrakstība. Piemērs: spied šeit
    Jā, tieši tā – pareizrakstība. Diez vai klients gribēs uzrunāt pakalpojuma sniedzēju, ja teksts ir rakstīts bez garumzīmēm, bez galotnēm vai izmantoti žargonismi. Pievērs uzmanību cik korekti ir lietotas pieturzīmes pakalpojuma aprakstā, jo tas būtiski var ietekmēt turpmāko uztveri par pakalpojumu.
  2.  

  3. Kvalitatīvas bildes. Piemērs: spied šeit
    Izvēlies augstas kvalitātes bildes, jo, pat ja bilde nav izdevusies, bet tai ir augsta kvalitāte, tā noteikti izkonkurēs izdevušos bildi, kurai ir zema kvalitāte un ir redzami pikseļi.
  4.  

  5. Cenas. Piemērs: spied šeit
    Internetā var atrast visu, arī 100 dažādākos santehniķus, kuri būs gatavi salabot tavu izlietni. Atceries, ka lētākais, ne vienmēr ir labākais, tāpēc izpēti visus piedāvājumus, ko piedāvā konotiek.lv un salīdzini cenas. Pēc cenu izvērtēšanas, izvēlies sev tīkamāko pakalpojuma sniedzēju, sazinies un dodies pretī veiksmīgākajam darījumam!