Tikai reģistrēti lietotāji var pievienot pakalpojumus


Ienākt
galds un dators

Blogs

WayCoffee.eu – kafijas maisiņi

Waycoffee Kafijas maisiņi

Konotiek.lv ir gandarīti paziņot par jaunu sadarbības partneri Baltijas tirgū – Waycoffee. Šī uzņēmuma unikālais produkts ir pirmā no tāda veida Baltijā, un tas apvieno augstas kvalitātes kafiju ar pavisam vienkāršu pieeju.

    Waycoffee.eu ir radījuši ceļotāju, dabas mīļu un piedzīvojumu meklētāju kopienas. Waycoffee nodrošina iespēju baudīt izsmalcināto kafijas garšu un aromātu jebkurā pasaules malā.

      Mazliet detalizētāk par pašu produktu:
      WayCoffee Arabika kafijas maisiņi

        Par kafiju
        100% Arabika kafija iegūta no Latīņamerikas – Brazīlijas, Kolumbijas un Dienvidamerikas reģioniem. Garšas notis – grauzdēti rieksti, tumšais kakao un meža augļi.

          Iepakojums
          Vienā iepakojumā ir 10 individuāli iepakoti kafijas maisiņi. Katrs kafijas maisiņš ir iepakots 11x11cm folija konvertā.

            Svars
            Vienā maisiņā ir 10g maltas kafijas – līdzvērtīgi 3 pilnām tējkarotēm. Viena iepakojuma svars ir 100 grami (10 maisiņi x 10g kafijas katrā).

              Par WayCoffee uzņēmumu (lasīt vairāk šeit)
              WayCoffee īpašnieki Ainārs un Zane: “Esam divi jauni cilvēki, kam patīk ceļot, atrasties dabā un būt kustībā. Tieši esot ,,kustībā’’ mums radās ideja par kafiju maisiņos, kas būtu ērti līdzņemšanai jebkurā vietā un laikā. Ieviešot pirmos maltās kafijas maisiņus Latvijā, mums bija svarīgi, lai kafija būtu augstākās kvalitātes ar vismaz 3 tējkarotēm kafijas vienā maisiņā un lai tie būtu dabai draudzīgi. Tieši tādi ir WayCoffee kafijas maisiņi. Ņem kafijas maisiņus līdzi ceļojuma somā un dodies uz jebkuru vietu pasaulē, baudot dabas skatu vai mierpilnu atpūtu ar kafijas krūzi rokās.”

                WayCoffee sociālajos tīklos
                Facebook
                Instagram
                TikTok